Yoga en Veiligheid

Om het meeste uit jouw yogales te halen is het belangrijk dat je je veilig voelt. Veilig in de ruimte en met de aanwezigen. Om voor die veiligheid te zorgen volg ik het protocol van De Vereniging Yogascholen Nederland, dat is goedgekeurd door de overheid. Hiernaast kun je lezen welke maatregelen dat zijn en hoe je jezelf kunt voorbereiden. 

Update november 2021

Zoals je weet zijn de coronamaatregelen weer aangescherpt. 

Wat betekent dat voor de lessen bij Yoga Maximapark:

- Iedereen is nog steeds welkom bij Yoga Maximapark, gevaccineerd of ongevaccineerd. Laat bij binnenkomst wel even je QR code zien. 

- Als je zelf een mat (eventueel bolster, oogkussentje, blokken) hebt neem die dan graag mee. Voel je ook vrij om de spullen in de studio te gebruiken. 

- Wanneer je klachten hebt (verkoudheid, hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of plotseling verlies van reuk/smaak) wil ik je vragen niet naar de les te komen, tenzij je negatief getest bent door de GGD. 

- een mondkapje is niet nodig, mag wel uiteraard. 

- Als je tòch een keer moet hoesten of niezen (dat kan ieder gezond mens wel eens overkomen), doe dat dan in je elleboog (of zakdoek, of trui) ook om de anderen niet nodeloos ongerust te maken;

- neem alleen de spullen mee naar de zaal die je nodig hebt voor de yoga. Zo houden we de ruimte en draagt het bij aan de hygiëne; 

- Mijn hands on begeleiding ben ik sinds kort weer gaan doen. Mocht je dat niet willen dan heb ik daar uiteraard begrip voor. Laat me dat dan alsjeblieft per app of mail weten. 

Tussen de matten is voldoende ruimte en ook voldoende ruimte tussen de lessen. Leg je mat dus op de aangegeven plek neer. Aan het einde van de les is er gelegenheid om een kopje thee te drinken. Houd er hierbij rekening mee dat er mogelijk nog een les volgt waarbij de ruimte tussentijds schoongemaakt dient te worden. Tijdens de les staan de ramen open om voldoende ventilatie te hebben en schone lucht. Zorg dus dat je voldoende warme kleding bij je hebt (laagjes). Zo kunnen we er samen voor zorgen dat Yoga Maximapark een veilige plek is om yoga te doen!

Op dit moment is dit de manier om de yoga studio open te houden. Mocht je hier vragen over hebben of met me willen overleggen neem dan contact met me op. 

Ik hoop op je begrip en tot gauw! 

Mariëlla 

Namasté